Türkiye’nin önde gelen otel değerlendirme platformu Otelpuan.com, 2023 yılı boyunca web sitesine bırakılan, doğrulanmış misafir görüşlerine göre Türkiye’nin en beğenilen 100 otelini açıkladı. Daha önce bu otellerde konaklayan misafirlerin yaptığı değerlendirmeler ve puanlamalar ile belirlenen 100 otel, Otelpuan.com’dan ödül almaya hak kazandı!

Misafir değerlendirmelerine yer verilen bir platform sunma hedefiyle Türkiye’de bir ilk imza atarak, 2008 yılında kurulan Otelpuan, Türkiye genelindeki 21.903 tesise dair 3 milyona yakın misafir görüşünün yer aldığı web sitesi ile tatilcilerin tesis seçimlerinde önemli bir rehber niteliği taşıyor.

Misafirlerin görüş ve beklentilerinin tesislerle paylaşılması ve her yıl en beğenilen 100 tesisin ödüllendirilmesi ile Otelpuan.com, tesislerin kendilerini bir adım daha öteye taşımasına katkıda bulunuyor.

Doğrulanmış misafir yorumları ile bu yıl 15. kez Türkiye’nin en beğenilen otellerini ödüllendiren Otelpuan.com, 2023 yılı boyunca web sitesine bırakılan yorumlar ve puanlamalara göre Türkiye’nin en beğenilen ilk 100 otelini seçti.