Yaz dönemi boyunca her ay Michelin yıldızlı şefleri ağırlayacak olan Cullinan Belek’in haziran ayı konuğu İtalyan Şef Felix Lo Basso olacak. Misafirlerine yaz dönemi boyunca gurme deneyimi yaşatacak olan Cullinan Belek’te haziran ayında İtalyan lezzetler büyüleyici sunumlar ile buluşacak.

Yeşilin her tonu doğası, masmavi denizi, lüks ve rafine hizmet anlayışı ve sıra dışı konsepti ile lüks tatil deneyimini sonuna kadar yaşatan Cullinan Belek, İtalyan lezzetlerini, ülkenin en önemli Michelin yıldızlı şefi Felix Lo Basso’nun benzersiz sunumuyla tatmak isteyenleri bekliyor.

Dünyaca ünlü şovlar ile tatilde de eğlence sınır tanımıyor

Ibiza, Mykonos gibi dünyanın önemli eğlence merkezlerinde trendleri yerinde izleyerek, güçlü bir vizyon ile eğlence konseptini oluşturan Cullinan Belek, dans, müzik ve koreografi eğitimi almış profesyonel dansçı ve Dj’lerin yer aldığı farklı milliyetlerden oluşan 55 kişilik kuvvetli bir ekiple yaz boyunca lüks eğlence kavramına da vurgu yapacak.

Rusya’nın ünlü TV şovları ve önde gelen tiyatrolarının koreografları ve yönetmenleri Vasily Kozar ile Vitaly Savchenko’nun Cullinan Belek için özel olarak tasarladıkları, tek tek el işlemesi özel tasarım kostümleri ile de dikkat çekecek, Cullinan elmasının efsanesini anlatan The Diamond Show ve ikonik film sahnelerinin canlandırılacağı The Picture Show, eğlenceli parçaları ile Dj Dım Zach ve tekno ritim gösterileriyle Be Show gibi dünya eğlence trendleri arasında yer alabilecek ünlü şovları Cullinan Belek sahnesinde yerini alacak.

Ayrıca dünyanın en önemli Dj’leri yaz boyunca eşsiz performanslarını Cullinan Belek’te sergileyecek. Blue Marlin Ibiza’nın Dj’i Eli Rojas, dünyanın en büyük kulübü Privilege’nin Dj’i Javier Gonzales, Mykonos’un önde mekanlarında sahne alan dünyanın en popüler Dj’lerinden Valeron ve daha bir çok dünyaca ünlü Dj yaz sezonu boyunca Cullinan Belek’te misafirlere eşsiz bir müzik şöleni yaşatacak.