Arzu Çağlan’dan haftalık burç yorumlarınız;

KOÇ

koc

Sevgili Koç, bu hafta başında ticari girişim ve alım-satımlarınızda birden bir artış olabilir, bu yoğunluğunuza tatil öncesi son ödemeler, yolculuk planları gibi görevleri de ekleyin, işiniz çok. Panik yapmayın, soğuk kanlı olun. Zira, Merkür retrosu sizi yanıltıcı haberler de getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günü, eşiniz veya sevgilinizle bir tartışma olabilir, dikkat! Çünkü, şu ara kendi amaçlarınız uğruna, onu hep ikinci planda bıraktınız. Bunu artık düzeltmeniz lazım!

 

BOĞA

boga3

Sevgili Boğa, bu hafta yeni herhangi bir projeye başlamak, yeni bir iş, imza, sözleşme, kontrat vs konularda kafanız iyice karışabilir. Özellikle, Pazartesi günü, işle ilgili bir konuda bir dönemeç noktasında olabilirsiniz. Yakın çevreniz sizden bir yönü seçmenizi isterken, sizin içinizden gelen ses ise aksi yönü işaret edebilir. Karar sizin ama Cuma günü, özellikle yakın akrabalarınızdan gelen bir ortaklık teklifi sizi iyice zorlayabilir.

 

 

İKİZLER

ikizler

Bir yanda kafanızda oluşturduğunuz amaçlar, kazanmanız gereken para, evinizle ilgili detaylar, alışveriş ve sağlık problemleriniz; diğer tarafta ise tüm bunlardan sıkılan içinizdeki muzip ruh. Bu hafta özellikle Çarşamba günü, her şeyi bir yana bırakıp, kendinizi bir arkadaşınızla ada vapurunda bulursanız hiç şaşırmayın sevgili İkizler! Merak etmeyin, bu geçici bir etkidir. Merkür olağan sorumluluklarımızı bize daha ağır hissettiriyor. Hafta sonuna doğru eski güç ve enerjiniz geri dönecek.

 

 

YENGEÇ

yengec2

Ait olduğunuz camia içinde son aylarda sivrilişiniz, size düşman kazandırmış olabilir mi sevgili Yengeç? Aman, böyle gizli düşmanlara dikkat! Merkür bu hafta kıskanç bir kişiyi yeniden hayatınıza sokabilir. Öte yandan, teknoloji, internet, medya gibi alanlarda çalışıyorsanız, yeni bir iş teklifi konusunda da kararsız olabilirsiniz. Hafta boyunca iyimser bir ruh hali içinde olacaksınız. Eğer yeni bir buluşma veya bir ilişki için size gelen bir romantik teklif varsa, Perşembe buluşmak için ideal bir gün.

 

 

ASLAN

aslan1

Şu aralar ne yapsanız, ne deseniz, ya yanlış anlaşılıyorsunuz yada birileri size bir çelme takıyor. Bir yandan da devam eden Merkür retrosu yüzünden, bir süre kendi köşenize çekilmenizi tavsiye ederim. Rutin hayatınıza devam edin ama gösterişten ve ben bilirim huyunuzdan en azından bu aylık vazgeçin. Öte yandan, artık kendinizi manevi olarak geliştirmek için bir arzu duyacaksınız. Mesela nefes eğitimi almak veya hayır işleri gibi konularla ilgilenmeniz size iyi gelecektir. Aşk konusunda ise, hafta sonu eski bir sevgili ile ilgili ilginç bir haber alabilirsiniz.

 

BAŞAK

basak1

Sevgili Başak herkes beni kullanmaya çalışıyor, bıktım şu egoist insanlardan diyor, başka bir şey demiyorsunuz. Şu anda devam eden Merkür retrosu sizi çok sert etkiliyor. Günlük hayatınızda kullandığınız elektronik aletleriniz bozulabilir, iş hayatınızda karmaşa olabilir, yakın çevreniz ile kurduğunuz diyaloglarda bozulmalar yaşanabilir. Bu hafta tatil için uzak bir yerlere gideceksiniz, tüm yol ve konaklama planlarınızı dikkatle kontrol edin. Her türlü ani duruma hazırlıklı olmalısınız zira.

 

TERAZİ

terazi1

Adına ister aşk deyin, ister moda deyişle ani bir çekim! O kişi ile aranızda çok güçlü bir bağ var. Ancak, bu kişi doğru kişi mi, hala karar veremiyorsunuz. Bir yandan devam eden Merkür retrosu yüzünden, eski sevgilinizde bu hafta yeniden size geri dönmek isteyebilir. Bu hafta eski sevgilinize bir şans vermek mi veya yeni tanıştığınız diğer kişiyi tanımak mı arasında gidip, geleceksiniz. Şanslısınız sevgili Terazi canınızın istediği kadar aşk romanı okuyup, aşk filmi izleyebileceğiniz kısa bir tatilimiz var bu hafta.

 

 

AKREP

akrep

Son zamanlarda, sevgilinizin bazı yalanlarını yakaladınız. Bu sizin gibi dedektif mizaçlı bir burç için yeni bir durum değil ama ondan soğudunuz mu ne? Şimdi yanınızda olan bu kişinin hasta yada mutsuz olduğunuz günler geldiğinde, yanınızda olup, olmayacağına dair şüpheleriniz oluşmaya başladı. Merkür retrosu yüzünden aşk ve evlilik konusunda iyice şüpheci ve karamsar da olabilirsiniz. Bu hafta ortası biraz sosyalleşin. Arkadaşlarınız size başta iş olmak üzere, her konuda yardım etmek için can atıyorlar. Salı günü ise para konusunda pozitif bir haber alabilirsiniz.

 

YAY

yay1

Bu haftaya sıra dışı bir fikir başlıyorsunuz sevgili Yay. Ancak siz pek şey düşünüp, iş tam onları gerçekleştirme noktasına geldiğinizde, vazgeçmenizle ünlüsünüzdür. Bir yandan yeni bir başarı, öte yandan risksiz bir işin çekiciliği derken, bu hafta bu gerginlik sizi iyice zorlayacak. Aşk cephesinde ise yeni tanıştığınız biri ile olan bir platonik bir hoşlanma, hiç ummadığınız bir hızla yön değiştirebilir. Ay sonuna doğru birden bire kendinizi yeni ve romantik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

 

OĞLAK

oglak1

Bir yandan değişik yerlere seyahat, eğlence ve kültürel heyecanlarınız, mesela belki artık bu yıl yapmalıyım dediğiniz yamaç paraşütü! Öte yandan, aile, miras, ailedeki hastalıklar ve ev konusundaki sorunlar ve bitmeyen sorumluluklarınız. Pazartesi gününe, bu yüzden biraz aksi ve huysuz başlayabilirsiniz sevgili Oğlak. Ancak, neyse ki aşk konusunda işler yolunda. Cuma günü, aşkla ilgili ikinci bir şans yakalayacaksınız. Eğer elimden kaçırdığım şanstı bu diye gördüğünüz biri veya bir durum varsa, yeniden kapınızı çalacak.

 

KOVA

kova

Haftabaşı duyacağınız bir haber veya elinize ulaşacak bir bilgi, bu hafta bir çok konuda olayların akışını değiştirebilir sevgili Kova. Şu günlerde kafanızdaki planları yeniden derleme-toplama evresindesiniz. Bu konuda ufakta olsa bazı adımlar atabilirsiniz. Şu anda devam eden Merkür retrosu yüzünden, iş arkadaşlarınız ile bazı tartışmalar olabilir, yeni planlarınızı şimdilik herkesle paylaşmayın. Şu günlerde gözlük, telefon gibi değerli eşyalarınızı bir yerlerde unutabilir, bir çilingir çağırmak zorunda kalabilirsiniz. Merkür retrosunda hep tetikte olmak gerektiğini unutmayın.

 

BALIK

balik1

Zaman kendinizi gösterme zamanı sevgili Balık… Bu hafta, en sevdiğiniz kıyafetleri giyin, alarmı kurun ve işe ilk giden siz olun. Sizin sebepsiz küskünlükleriniz ve ağırkanlılığınız yüzünden, aranızda soğuk rüzgarlar esen iş arkadaşlarınızı ve ortaklarınızı yeniden kazanma zamanı geldi! Merkür retrosu size bir sürpriz yapıp, eski küs arkadaşları da kapınıza getirebilir. Yani, oldukça sosyal bir haftaya giriyorsunuz. Bu hafta özellikle Cuma günü, alacağınız haberler sizi daha da iyimser yapabilir.